Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

How does it feel

Tell me how does it feel

Feel when you think of me
the vision in youre heart
tell me,  what do you see

Tell me how does it feel

When your arms surronds me
Where we are free to be

Tell me how does it feel











Fri vers av Malin Johansson
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-11-25 18:44



Bookmark and Share


  Magnus Mojo Olsson
Denna borde du skriva på svenska.
Ta bort frågeställningen "vad du ser"
Det är känslan att se du vill skapa, precis som känslan att tänka, att hålla. ex vad känner dina blickar över: min kropp, mina ögon, min öppna varma famn
2005-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.