Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lust och kärlek




I ett hav

av solregnskyssar

badar vi -

du och jag


nästan så att

vi drunknar

på djupet



i varann











Fri vers av Junitvillingen
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-09-30 14:34



Bookmark and Share


  Anna*
Uuuuunderbar ... härligt skrivet med djup som känns!
2010-10-04

    Bodil Sandberg
Här flödar kärleken och man njuter stort att få ta del av så vacker och varm poesi!!
2010-10-01

  Yrre VIP
Å sådär vill jag också drunkna! (bildlikt talat alltså, men det förstod du väl ;) ) Jättefint!
2010-09-30

  Nina Nightwish VIP
Ååå, vackert.. Riktig kärlek, allt annat runt omkring försvinner..
2010-09-30

  Nikolai Jungsin VIP
Många bottnar.. alla värda att besöka :)
2010-09-30

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket vackert. =)
2010-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen