Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre namn fick du, men alla var för små...



ett vackert
utvecklingsostört barn vilar
på min arm

ni måste vara alldeles tysta
annars väcker ni honom

och han er...




Fri vers av Bo_67
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-01 16:14



Bookmark and Share


  * MARY *
säger såååå mycket;)))))
2011-02-17

  blaite
Klockren. Slutet kanonbra
2010-10-03

  Anna*
Underbar text i kort form som säger mer än tusen ord. Strålande!
2010-10-02

  * MARY *
vackert och gripande !
2010-10-02

    ej medlem längre
vackert...
vackra ord
vackert barn
2010-10-01

  Ulf D VIP
Att hålla en ny människa i famnen är helt fanastiskt. Jag var inte tyst inte han heller så det här var en svår text :)
2010-10-01

  thyra
En för mig upplevd känsla som du förmedlar fint! Tack!
2010-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67