Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pinstripar





Hon bär gryningsmörka


stockings under psykos


pinstripar läpparna i


mörkerrum leker


kontraster över


någons månbelysta


ryggslut så sårbart


utsatt att änglars tårar


förefaller verkliga











Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 448 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-01 22:57



Bookmark and Share


  Matilda Linnéa Tinér
"någons månbelysta
ryggslut så sårbart"

vilka ord... mm
2010-10-10

  Suzy med punkterna
mmm vilken skönsång
2010-10-06

  Leia
Oj, oj, oj!
;-)
2010-10-03

  kråkan VIP
rörande vackert slut..tror på änglars tårar för som världen ser ut.. har dom ju inte så mycket att le åt..
2010-10-02

  sulimaa
Det här var en helt ny sida av ditt skrivande som du visar upp ...mitt i det sorgliga så blir det vansinnigt vacket...snyggt som bara den!
2010-10-02

  Line W
Ljuvligt vackert
2010-10-02

    ej medlem längre
Tycker om hur du som staplar orden på varandra.
Vackert.
2010-10-02

  Baystream
Slutet är bara förjävla vackert!!!!!!
2010-10-02

  LenaJohansson VIP
ger en stark känsla....orden
2010-10-02
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite