Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn

Jag är regnet. Ditt regn
Studsar mot ditt paraply
Ett jobbigt smattrande mot dina trumhinnor
Iskalla fingrar och en glittrande våt jacka
Men ibland, en fredag då och då. Efter x antal heiniken
Ibland fäller du ner. Släpper in mig
Miljontals mjuka kyssar, vattendroppar, över hela dig
Ibland
Smakar bra på dina stora, mjuka läppar
För att nästa morgon bara kyla ner
För att nästa morgon, när dimman släppt, kyla ner dig igen




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 495 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-05 01:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta