Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Vinden på en höst dag"



Vinden känner jag mot min kind
Genom tårar som samlas i ögonen, då jag tittar på den
jag ser den då molnen flyger över mitt hem
ser den då den ger vingar åt fallna höstlöven.
genom paraplyet som vill fly från mina händer o flyga
kläder som hängts ute för att torka, som nu dansar av sig vattnet
draken som inte vill vara bunden till snören
pojken som gråter för draken flyger iväg.

Vinden känner jag..




Fri vers (Fri form) av Pilgrim
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-06 13:57



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Då en ilning av något ogripbart som vinden viner och tar tag i en
med en orkans styrka, önskar man istället att vinden var en stilla bris


men bra ihopknåpat av dig

jag fick för mig att jag hade dig som skrivarvän

men det hade jag inte
men nu har jag det igen
2011-01-10

  Jazz-75
Verkligen skön...svääävande känsla du skapat!
2010-10-08

    Jane S VIP
wild is the wind
2010-10-06

    Jane S VIP
vinden har sin egen vilja
2010-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Pilgrim
Pilgrim