Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller





Du står på


händer men


dina tårar


faller ändå





Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 446 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2010-10-10 22:10



Bookmark and Share


  sulimaa
Jaaa men herregud så man vänder ut och in på sig själv ibland...snyggt!
2011-01-14

  cykelstyre
HeltUnderbaraTexter! InteBaraDenna.UtanMånga!
2010-11-18

  queenia
.. den dagen tårarna slutar falla.. slutar livet fortgå..
2010-10-13

  Blåbäret
utan försvar och försök
i en egen kraft, i ett eget liv
de tränger igenom...trots vad, trots allt
2010-10-12

  Svartsilver
går sällan att gömma sorg änmindre tårar.
2010-10-12

  LenaJohansson VIP
mycket bra
2010-10-11

    J. Herward
....grubblar på här pga din symbolrika text, får mig att tänka på bruten stolthet av någon anledning
2010-10-11

  Daniel_78 VIP
att stå på händer och gråta
dubbel styrka i bilden, bra
2010-10-10

  Baystream
Så jäklans vackert! Grym! Applåd.

Bilden är så jävla talande.
2010-10-10

  Emme VIP
Kort men väldigt bra!
2010-10-10

  Line W
Fint!
2010-10-10
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite