Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget höstfoto


Spirande vänskap




Det spelar ingen roll

hur du ser ut

eller hur du tänker

inte heller

om du kommer

från en annan planet

eller bär chockrosa byxor


huvudsaken du

respeketerar mig

precis som jag

respekterar dig


detta är


en början


så god som någon...

















Fri vers av Junitvillingen
Läst 318 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-10-11 08:14



Bookmark and Share


    vilgot hellros
så snyggt
2010-11-02

  Lotti
Ja och ett förutsättning för att mötet ska kunna utvecklas till något mera bestående.Allla människor mår väl av positiva närande relationer.Du skriver enkelt och talande om något så viktigt som att bli respekterad och respektera. Bra
2010-10-21

  Nikolai Jungsin VIP
Klockrent och sant.
2010-10-12

  ULJO
Vilken träffsäkerhet och vilken vacker bild. Det är bara helt underbart.
2010-10-11

  Lars E Jönsson
som jag stavar..bilden passar in skall där stå
2010-10-11

  Lars E Jönsson
Där satt den........vacket skriftat med få ord...... bilden barra in och är BRA
2010-10-11

  erkki
Det kan va rätt
Det kan va fel
På skilda sätt
Dock Ren och Hel

Jag önskar dig
varaktighet
Fortuna lej
för kärlek, het
!
2010-10-11

  Yrre VIP
Just så ska det vara!
2010-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen