Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördomsfri låtsasharmoni

att inte få stanna är att stanna och förbli
att inte få skratta
är som att känna en känsla som skyltar med försent

trava på mera så stavar vi alla orden
så att flera kan bokstavera
att ord som är krångliga blir mellanord
som sitter i en mening är fördomsfri
gör fler ord i en vanlig mening
ibland vill inte orden lämna ett huvud
fyllt av fördomsfri låtsasharmoni förutsatt att ingen
redan orden sett
sweet jag vill kalla dig min sötnos
när jag egentligen vill spotta på dig igen
det fanns en anledning att jag inte ville ha dig
som först men som redan då men den glömmer jag
glömmer den hela tiden spelar ingen roll

att rimma på ord det är inget jag brukar
kunna bokstavera
ibland lämnar orden mig jag vill att
dom ska försvinna vill inte ha dom på min
näthjärnshinna snälla kan ni försvinna




Fri vers av annamaria
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-11-27 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annamaria
annamaria