Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till henne som får mitt liv att brinna så vackert...........


Att det bästa inte har hänt än........

I en stad där hatet växer, och betongmuren är hård, mötte jag min kärlek. Även om vi två är två, så vet jag att det bästa inte har hänt än. När jag dras längst smutsen och alla skrattar känns det bara på riktigt. För kärleken är uppgång och hårda fall på en och samma gång. Så när murarna krossats, och betongen ersatts av ängar så finns du där. Och jag vet, och hjärtat vet, att det bästa inte har hänt än.




Fri vers av April skies
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-12 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies