Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facit

Önskar man hade fått ett facit när man föddes
vad skulle de stå?
Skulle personen som gjorde det vara ärlig eller inte?
Vad skulle vara bäst?
Ärlig eller ej?

Du lever för att du ska någon gång dö
Alla ska vi de
Ditt liv kommer vara svårt
De finns inget du kan göra åt
Du kan ta livet av dig men då sårar du alla andra omkring dig
Så nej, tänk inte på dig själv
Tänk på alla andra
Men du bryr dig ju ändå inte
Du är ju död?

Kärleken kommer grabba tag i dig någon gång
Du kommer någon gång att vara olyckligt kär
Du kommer vilja dö
För livet är inte värt att leva
Men jo
Alla dina vänner kommer säga
- skit i de, han eller hon är inte värd dig ändå. Du är för bra för honom eller henne.
Men du, dom har inte rätt
För varför annars skulle du älska honom eller henne så mycket då? Om de inte var bra för dig?

Runt sju års ålder eller kanske tidigare kommer du att komma ihåg vad du gör. När du är äldre.
De kommer du att ångra, att du inte längre är i den åldern där du kan sitta i en barnvagn och skrika så att din mamma kommer och tröstar dig.
Nu är du gammal nog att ta hand om dig själv och vågar inte säga till när allt i ditt liv är fel.

Så ta livet av dig?
Nej.
Skriv en bok
Ja, de kan ju verkligen bli en bäst seller!!!




Fri vers av Anna-Lisa
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-12 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Lisa
Anna-Lisa