Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

luta ensamheten mot ljuset
ta ett djupt andetag
och andas ut din oro

blunda nu under stillhet  
få allt i mellanrummet att växa
och låt det omsluta dig

var bara stilla i stunden
njut av syrets famntag
tätt intill livets puls  




Fri vers av Rosen VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-10-17 18:40



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Mycket bra diktat du beskriver nått jag vill känna i min vardag och du gör det brilijant vackert dig ska jag läsa mera av
mvh Anna-Karin du berör
2010-12-10

  Anya VIP
En lugnhetens hymn! Fint!
2010-10-18

  anits VIP
Berörande sköna rader
att få vila i
2010-10-17

  Carola Zettergren
Fin meditation, att vila i!
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP