Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<p style="text-align: justify;"> <br>  <br>  <br>  <br>  <br>  <br>  <br>  <br>  <br>  <br>  <br>  <br>  <br>  <br>


Vill du berätta för mig vad du drömde om i natt...

Jag kan ana något känsligt
där i dina andetag
från dina slutna ögonlock
faller tårar som pärlor

dina tankar far i vilsenhet
i slutet rum
syret tätnar som slöjor
i din utandningsluft

någon möter dig i natt
i själslig saknad
från din halvslutna mun
söker i flykten en kyss

jag kan ana din dröm
där i ditt leende
vilar ett gensvar  
under nattens sänghimmel    




Fri vers av Rosen VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-10-17 17:29



Bookmark and Share


  TT
Bra text!
2010-11-17

  Anya VIP
Vackra ord om drömmande.
2010-10-18

  anits VIP
Mycket känslosamt och berörande
2010-10-17

  HQ
En vacker text med fin rytm
och mängder med målande bilder!
2010-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP