Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cyberpoesi

Oh, du väl engagerade kvinna som statusuppdaterar varenda timma.
Har du verkligen tid att åka och simma, ta barnen med på en picknick att minnas?

Som dina flinka fingrar flyger över tangenter på en ny touchscreen.

Bakom skärmen sitter en förnärmad och trött medelålders hagga.
Ta tag i ditt liv nu, gör allt det där du så länge skrivit och taggat.

Vid ett skrivbord sedan länge förlorat i post-it hav tar hon allas kommentarer på allvar.

Vem kommer någonsin få veta att hon är tröttats av alla?




Fri vers av KaosFlickan
Läst 296 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-10-21 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan