Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration från att gå igenom vår gymnasieskola, den handlar om skillnaderna mellan, vi och dom.


Otydlig utseendefixering.

Tankarna är mina.
Drömmarna är mina.
Förhoppningarna, förväntningarna är dina.
Förförelsen bygger du och förtroendet bryter du.

Mörkret är mitt.
Demonerna är mina.
Förbannelsen, förskingringen är din.
Det tar jag aldrig på mig.

Låt mig bära din hud.
Låt mig andas din luft.
Jag vill har samma hår som du.
Jag vill vara din röst.

Men dina kläder, de tar jag aldrig på mig.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-22 10:49



Bookmark and Share


  blaite
Ja vilken jävla ytlig värld vi lyckats skapa
2010-10-22
  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan