Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid, ur ett annat perspektiv

Idag, har jag inte gjort något alls.

Fast igår, gjorde jag det jag skulle göra idag.

Så imorgon, har jag nya saker som ska göras.

Men nu, i denna minut är jag ledig.

Nästa sekund får vara obetvingad.

Denna timma är ännu en slösad period.

Hela året, har varit stressigt.

Men tid, är bara en människas påhitt.

Så låt oss ta vara på det vi skapat.

Och spendera den utan att vara snål.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-10-23 12:13



Bookmark and Share


  Peter G VIP
tiden är en märklig sak, och faktiskt helt abstrakt även om den kan kännas väldigt påtaglig emellanåt.
att inte göra nånting och känna sig nöjd med det är nog en av de svåraste konsterna. fast å andra sidan, gör man ingenting så gör man ju nånting, nämligen ingenting! ;)
är den tid som vi inte använder verkligen bortslösad? vi kanske behöver "slösa" med tiden emellanåt för att må bra!?
tänkvärd text om hur vi förhåller oss till tiden!
2010-10-23

  wildrose
Gillar
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan