Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toma städer

Ljug för mig om att livet blir bättre, ljug för mig så jag inte drunknar i svarta vatten. Låt mig hitta stigen under träden, som tar mig fram. Smutsen under skorna drar ner mig, men du rycker mig vidare. Hela staden känns tom, så fruktansvärt ihållig. Jag bryr mig inte längre, för nu finns du. Och du rycker mig alltid över svarta vatten, och toma städer.




Fri vers av April skies
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-24 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

April skies
April skies