Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stranden och sanden, plötsligt blir den bärnstensgul


i ett annat land



vi står längst ut på klippblocken
ser mot stranden på andra sidan

rester av plommonblått fruktkött på marken
luften är svullen

jag ser bakåt
vi vänder om

vi går förbi två fåglar inlåsta i en bur
de rör sig utan plan och mening

stjärnorna sänker sig över oss
vi bestämmer oss för att sova under bar himmel




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-10-25 10:35



Bookmark and Share


  helenita VIP
Djup och vackert!

"luften är svullen"
Gillar!
2010-11-25

  TrollTörnTrappan VIP
Vilket levande porträtt! Instämmer fullt i Catharinas smak. Möjligen att det blir lite väl tätt mellan alla "vi" och "oss" mot slutet...
2010-10-26

  anits VIP
Underbart vackra rader
2010-10-25

  Lena Själsöga Keijser
Bo

detta är skönhet

oändligvackert

ser stjärnhavet
och
ser buren öppnas

Tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-25

  Catharina Edin
Verkligt vackert - särskilt hur luften är svullen -
2010-10-25

  aol
fick mej att längta
2010-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar