Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, ibland är man så dubbel i sina budskap. Vad man säger och vad man gör.


Vänta nu.

Jag har inget att skriva om idag.
Mina lungor är tömda på luft.
Mina tankar tömda på ord.

Jag har inget att skriva om idag.
Ingen träffande sensmoral.
Inget jag vill ska bli av.

Jag har inget att skriva om idag.
Mina ord är alla slut.
Känslan i texten har gått ut.

Jag har inget att skriva om idag.
Ingen bild jag vill visa.
Ingen rättivsa jag vill skipa.

Jag har inget att skriva om idag...

... eller vänta, det kanske jag har.





Fri vers av KaosFlickan
Läst 200 gånger
Publicerad 2010-10-25 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan