Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
varje dag


i ljuset bortom skogen




jag väntar på dig
som på magnolian
i vitt, rosa och lila

jag har inte glömt dig

jag går vid stranden
kylan är vass




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 260 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-10-26 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert, berörande!


/Ann
2010-12-30

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2010-10-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vackra rader. =)
2010-10-27

  anits VIP
Mycket berörande
2010-10-26

  Lena Själsöga Keijser
så tag kylan i din hand
och böj den...värm den

du skriver med en vacker penna

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar