Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt från februari 2009, som jag sedan länge glömt..


Från gamla tider.

Vila dina ögon på mig och jag blir osynlig,
sträck dig efter mig och jag blir rök.
Kom närmare och jag flyttas ljudlöst bakåt,
tala till mig och jag tystnar.
Minns mig och dina tårar faller,
glöm mig och få ditt liv tillbaka.

Jag är inte värd leva, vill försvinna.




Fri vers av KaosFlickan
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-28 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fantastisk.
2010-11-03

  Lord
Det här var riktigt hårt.
2010-10-28
  > Nästa text
< Föregående

KaosFlickan
KaosFlickan