Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möjligen, sång i barndomslandet


ensamhetens rum




jag har inte glömt dig

ljus,drömmar, inte skuggor

liv
skator svävar
kajor flyger
ekorrar på gräset
koltrastar prasslar

ett annat land

jag väntar på dig




Fri vers av Bo Bjelvehammar
Läst 305 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-10-29 09:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Sorgligt och vackert! :)
2010-12-09

  aol
vackert om en plats i tillvaron där vi alla är
2010-11-03

  Lena Själsöga Keijser
din penna
är en vinge
två
skriver skönhet

tack

Tack att Ljus och Värme Är Hos Dig

Själsöga
2010-10-31

  anits VIP
Berörande vacker poesi
2010-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Bo Bjelvehammar