Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte


Det är först i möten med andra
man om möjligt kan träffa sig själv




Fri vers av Anette Blomberg
Läst 454 gånger
Publicerad 2005-11-29 21:17



Bookmark and Share


    Jonathan Sundqvist
Det känns lite som om något jag skrivit.
Och visst är det så..
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Anette Blomberg
Anette Blomberg