Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Logotyp

Vill du bli min målgrupp?
Står det på den vikta lappen
hennes ögon blå och förväntasfulla.
som jag minns
hur jag kysste henne på kinden

ur min mun
röken stiger
och se mina mekaniska rörelser
när underkäken tuggar
kol

det bränns i munnen
kysser dig
och brännmärker dig på kinden





du är en nöjd konsument i en vecka


välkommen badrummet varmt vatten tvål & stålull
skölj noga


all reklam är inte bra reklam
& jag måste börja tänka på vad jag äter
& jag måste tänka på vad jag säger
& jag måste komma på något att säga
för i helvete vafan jadu fattar

new solutions
Jag är anpassningsbar som en Ivar
Jag är funkig som ett par tvättade levis jeans
Jag är gemytlig som en big mac & company
köp mig
do it
Do jor ovn fing
Ta på mig för jag är en rebel, bäjb, ta på mig jag har mina nya Conversepjuck
du får inte bara mig du får en hel livsstil eller



inte





jag har komplex


jag har komplex
jag har komplex

jag har komplex
jag har komplex

jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex
jag har komplex


ibland gör jag marknadsundersökningar
då skickas det i runda tal ut blanketter till 10 000 hushåll
för att få en någorlunda rättvis bild

Fråga 1
\"Gillar du mig\"
Ja
Nej


Jag vet inte hur många av de här blonderade killarna jag anmält till konkurerrensverket, jag har tappat räkningen
de har nästan hela marknaden

jag ska göra coca cola sponsrad revolution i tanken
vi ska dela lika
köerna ska få fram ett trött uttryck i dina ögon
köerna för att få sin beskärda del svar på tal ska ringla långa
alla kommer prisa systemet
alla ska älska mig

vad är det för nummer till varuupplysningen till kundtjänst?
jag önskar att Sverker skulle fatta ett fast grepp om de blonderade kräken slänga dem skrikande en efter en efter en grundlig genomgång en genomfattande utredning i den där stålpapperskorgen och följa upp med orden, \"det här är inget att ha\"




Fri vers av Neoliberal
Läst 718 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-12-09 18:23



Bookmark and Share


  aol
gillas
2008-01-05

    ivre_de_vie
gillar ditt sätt att skriva, du har flyt och får ihop helheten.
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Neoliberal