Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är min bäste vän




Dikt till döden

I tystnaden hör jag dig andas

Dina andetag ligger som frost i luften

och jag ryser av kölden de lämnar

som spår på min kind.

 

Det är ingenting som kan ta dig ifrån mig

alltid vid min sida.

 

Du vandrar intill mig med din hand på min axel

och jag känner din närvaro var gång

jag känner livets glädje.

 

Din närvaro sporrar mig

du får mig att leva nu

för sen är jag din att skörda..

 

 




Fri vers av Pauline Pousár
Läst 250 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-06 11:56



Bookmark and Share


  thyra
Så är det! Fint tänkt och skrivit!
2010-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár