Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rampfeber

kallsvettas
golvet sviktar
nervositet som jättelika händer
ett krampaktigt grepp runt min hals
jag kämpar
"se mig inte se mig inte fast snälla se mig"
för att få syre. ge mig mera syre
ljuskorridoren en solig morgon
är för ljus
men det kanske är bra

det kanske speglar alla mina fel
rödflammiga kinder och för lång lugg
men det visar alla dina rätt




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-07 02:05



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
att gå under i ljuset
låta blända sig i dess sken, för att sedan gå under i den

Ja, det fick du fram på ett dramatiskt sätt här i texten
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta