Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hennes gamla jag förändrades

hon förändrades
vi blev kvar
hon får oss att känna en smärta
en smärta av sorg
hon lämnade oss
hennes namn
namn får mig att
gråta
och det gör jag......




Fri vers av angel on earth
Läst 251 gånger
Publicerad 2010-11-07 19:28



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är ledsamt!
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth