Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min tomma blick du inte förstår

Jag tittar på dig med en tom blick, ingen kärlek, inga tankar, inget liv.
Du förstår inte vad jag vill åstadkomma med min svarta, tomma blick.

Det finns inge hopp för att du ska kunna dela ditt liv med mig, jag vet vad du har gjort men du vet inte vad jag gjort eller vad jag gör. Du vet då fan inget om mig.

Min ilska blir starkare för du förstår aldrig mig, ävan om vi har levt med varandra i några år nu.

Leva i en lögn, det är vad du kommer göra omedvetet. Jag har aldrig sagt att jag älskar dig, jag har varit nära på men aldrig gjort det för att jag inte älskar dig.

Jag känner ingen sorg för dig, ingen hopp eller lycka. Men jag vet att om jag försvinner så kommer du inte klara dig så länge.

Nu säger jag bara till dig att du kan leva ett mycket bättre liv utan mig för det kommer jag göra utan dig...




Fri vers av Invincible Thoughts
Läst 507 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-09 08:11



Bookmark and Share


  linkboy
hårda bud och inga visor (bra)
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Invincible Thoughts
Invincible Thoughts