Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mångfald har uppmärksammats mer o mer, bra! Vissa arter kanske rödlistas, blir naturreservat.


Artrikedomens heliga verk och värde

Vet ni vad nötskrikan skulle tjäna
om den fick lön för sin möda
att se till att ekarna överlever
förökar sig naturligt

17000 kr i månaden!

väldigt värde fulla bevingade djur
17000 pr nötskrika

säg inte till mig
att alla inte behövs
från minst kryp

borde översättas
på mänskor

men tyvärr
hon fortsätter att skövla

såg en statistannons idag
söker någon som vill handla
för 35000 kr till nyårsafton
(hade inte mage att anmäla mig)

Hjulen snurrar så fort
att många totalt tappat bort
var sans o vett
gömt sig i verkligheten




Fri vers av Kim VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-11-10 12:20



Bookmark and Share


  Jaseph
Heja nötskrikan! Vi får gå ut i strejk för hennes rättmätiga lön!
2010-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP