Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en liten liten hyllning till mig det är nog på tiden


det är länge sen nu

det är länge sen nu
dina andetag lämnade spår på min rygg

och det är länge sen
du sa att jag luktade cigg
och blev fånigt arg för det

det är länge sen
jag tjatade på dig för att
du stod för nära när vi pratade
och du sken vemod när jag backade

askan i mitt hår
sedan vårdagsjämning
har börjat svalna nu
liksom asfalten gjorde när snön föll

och du fick änglarna att falla
fast du inte syntes till
och du lyste
fast du inte kunde flyta i strålningen
du lyste och du lyste vackrast

jag var lycklig
jag hade dina hårstrån under sängen
nu dammsuger jag

och du lämnade bara din mössa på köksbordet
som var alldeles blöt
efter att vi gjort snöänglar hela natten
och den luktade som dina hudkristaller


om jag inte tänkt efter riktigt noga
skulle jag inte ens komma ihåg att det var din mössa


för jag strålar nu;
starkare
starkast

och jag har någon annans leende
på mitt ansikte
på fransarna ligger någon annans dna

Du var underbar
du var vacker
men nu är jag skönheten
jag är vackrare än du var
och någonsin kommer vara
du rann ut i sanden
och så vitt jag vet
så lever du någonstans i det kalla
jag förblev den jag var född till














Övriga genrer av BrokenHearted
Läst 641 gånger
Publicerad 2005-11-30 18:59



Bookmark and Share


  BaraEnFlicka
Sjukt bra fattar inte var dina prd komemr ifrån önskade jag ahde sådan talang! fortsätt tjejen!
2005-12-05

  Tino
Jag håller verkligen med... du har talangen
och den använder du alldeles utmärkt
måste jag säga! skön text
2005-12-04

  mysanpysan
en sån där skön text
om att gå vidare

känns verkligen frigörande!!
Tack
2005-12-04

    jennystyle
verkligen jätte vackert!!!
2005-12-02

    livräddaren
grymt bra!:D du är en riktig poet du!
2005-12-01

  Tvillingsyster
ja, jag säger: det var verkligen på tiden! go girl! Perfekt med en hyllning till dig själv. Den är suverän. Det enda jag känner är att inledningen med vemodiga minnen kanske är lite lång, och att själva hyllningsdelen kanske är lite för kort? Mera hyllning!
2005-12-01

  Lola
Jag kan inte tro att du "bara" är sexton år?!
Du skriver fantastiskt och moget - sluta aldrig!

"du stod för nära när vi pratade
och du sken vemod när jag backade"

"och jag har någon annans leende
på mitt ansikte"

"och så vitt jag vet
så lever du någonstans i det kalla
jag förblev den jag var född till"

Shit - jag svimmar!
2005-12-01
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted