Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

piano


du speglar morgonen
du spelar, på ditt piano
se den skiner, morgonen
jag dansar runt som damm

dammvirvlar som syns i sol
ja jag dansar, dansar runt
jag lyfter svävar runt
som damm i solskensljus

vi väger ord på tungans spetts
vi faller, pratar strunt
du speglar morgonen
du spelar, på ditt piano

sånger om andetag som aldrig mer
ska andas mot en hals
som pianoplink som tonar ut
i rum när skymning faller

som uttonande pianoplink
som morgonplink
blink
blink




Fri vers av äpple
Läst 457 gånger
Publicerad 2005-11-30 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

äpple

Mina favoriter
Lunchrast 1