Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart det var en tanke


Om man fick vara mänsklig för en dag.

Skulle man då tänka klart?




Övriga genrer av Maggie
Läst 465 gånger
Publicerad 2005-11-30 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maggie
Maggie