Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

möja

gardinen slår lätt i vinddraget
natten är sammetssvart
du andas intill mig
jag vet att det är för sista gången vi har det bra
du sover tryggt

jag vill vara här med dig
jag vill inte att det är för sista gången
men det finns inget jag kan göra åt det
du och jag
passar
inte
ihop

vi är inte bra för varandra
fast vi älskar
fast vi är så nära
så nära att det gör ont




Fri vers av Gunsan
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-13 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunsan
Gunsan