Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trassliga



Min unga pojke

Han tar andan ur mig
han vill så mycket
jag vill lika gärna

Vem av oss ska ta
första steget

Vi somnar så nära
varandra
med benen trassligt
ihoplödda

I gryningen
vaknar vi

isär




Fri vers av Smultris
Läst 783 gånger
Publicerad 2005-12-05 00:21



Bookmark and Share


  Tony Hermansson
ö¤%af
½½½mn#llö"s?gft
söl¤¤¤¤¤¤fg?jöiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... förlåt jag menar.
Jag tånkte just skriva nått liknade.
2005-12-12

  Marita Walldén
Hur gick det sedan. Början på ett avsked eller start? Gryning.. då finns det fortfarande tid att trasslas ihop igen.
2005-12-06

  Mats L.
Vacker drömm bild
2005-12-05

  Per Rydberg
Jag tycker mycket om
din text! Det är
konkret, drömsk
ändå - med suverän
närvaro. Och så
"benen trassligt
ihoplödda" -
vilken bild i
kontrast till
uppvaknandets
'isär'
2005-12-05

  Neal VIP
drömmande vackert!
2005-12-05

  Charly
Jag känner det. Jag ser det framför mig. En mogen kvinna. En ung pojke. En passion som man inte kan motstå... Äh typ desperate house... Gräsklipparkillen är ju så jävla snygg och SEXIG!!!
Go girl!
2005-12-05

    ej medlem längre
Bra, gillar speciellt de tre sista, lite sorgsna, raderna.
2005-12-05

  SofiaN
hihi, min unga dam ;) släpp alla hämningar så vaknar ni nog med skrynkliga lakan... promise :))
2005-12-05

  mariann
Denna närhet och sen hur ska man ta de där stegen...
2005-12-05

  Anna H
Nej! Inte isär ju! Ni ska vakna ihoptrasslade... :( Fin dikt, men så fylld av sorg och längtan.
2005-12-05

  Ola Rydberg
härlig trassellängtan
2005-12-05

  sol
med benen trassligt
ihoplödda

*****
2005-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris