Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har en hemlis.. ;)

Vill bara viska en liten hemlighet till er

som läser det jag skriver här..

 

Att 31 av mina alster kommer präntas ner

och tryckas upp!

 

*Rodnar lite generat*

 

Ville bara säga det

så att det, liksom, blir på riktigt..




Fri vers (Fri form) av Pauline Pousár
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-15 15:20



Bookmark and Share


  Miah Michele Wirén
GRATTIS!! ;D
2010-11-21

  thyra
Grattis! :)
2010-11-16

  Larz Gustafsson VIP
Aaawww...Vår lilla flicka har blivit stor!!!

2010-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár