Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hatar du mej nu??

du skramlar med kastruller i köket
kastar ett öga åt mitt håll
dammar av tröjan med mjöliga händer
den blir vit

du ser ner i degen
kastar ett öga åt mitt håll
jag kastar mjöl på dig
dina händer är mjöliga
du blir vit

du dammar av mig
jag blir vit

hatar du mej nu?

mm.




Fri vers av Hannah Norman
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-18 17:27



Bookmark and Share


  Julia Vivvi
Har aldrig gjort kommer aldrig göra!!!
Men jag hatar att du gjorde mig vit...
2010-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Hannah Norman
Hannah Norman