Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven till samma person som jag skrev "Du var annorlunda" till


Min bästa vän

Du var min första vän här.

Den första jag umgicks med, det var du.

I början var det kärlek, men jag lärde mig att det inte kunde bli jag och du.

Idag är du min vän.

Det är alltid så lugnt när jag är med dig.

Inga krav på att säga något, det gör ingenting att det blir tyst.

När jag pratar med dig så flyter orden på.

Ingen oro över att säga fel, ingen rädsla över att göra bort sig.

Jag skrattar så lätt med dig, det bara slipper ut.

Med det här vill jag säga dig att du är min bästa vän.




Fri vers av Coinriocht
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-11-18 21:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!
2010-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Coinriocht
Coinriocht