Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensar ut gamla lik

jag delar rödvin med döden
förvränger ditt anletes verkliga karaktär
dansar förförande och slänger lovord om våra öden
och om att ta dig för den du är


men det ligger så hopplöst förankrat i mitt blod
att döma utav ditt färglösa kroppsspråk
jag spiller vin på golvet och tappar mitt mod
min själ flyger ur munnen, min kropp är en rivningskåk


och jag försummar allt ditt tjat om pärlor åt svin,
injicerar en ny dos av bitterljuv cynism
jag beblandar din dumhet med mitt nattvardsvin
skålar, skrattar falskt och njuter av min sadism




Fri vers av Nastrina
Läst 158 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-11-19 14:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nastrina
Nastrina