Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

demolering

regnet
slår mot rutan
jag
slår
allt ur hågen

fortsätter framåt
håglöst
irrande

regnet
slår
sönder
de starkaste
själar

men du
går förbi




Fri vers av franz
Läst 145 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-21 13:40



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Gillar verkligen din text...jättebra diktat
2010-11-21
  > Nästa text
< Föregående

franz
franz