Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syner

i det mörka
rummet
såg du
du
såg

någonting
du vet vad
vad du
såg

alla vet
att du
du har fel
de vet

du glömmer det du såg




Fri vers av franz
Läst 135 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-24 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz