Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nedanför

långt
där nere
där du
inte varit
inte vill


inte ska

men när de såg dig
var du
där

nu är du rädd
rädd

att det ska märkas
att du

du har
smuts
i ditt hår




Fri vers av franz
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-24 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz