Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En konstnärs bekännelser

Du målar
Med din mun

Små, lätta ord
I akvarell

Ord av betydelse
Av ständig sorg

Du är
Mitt pussel

Tusen bitar

Din tunga
Skär sönder
Min rastlöshet

Du målar
Jag blöder

Röda läppar
Svarta samveten

Jag förbrukar
Din tid

Du frågar
Stjärnorna
Om lov

Mitt pussel
Är lagt
Din tavla
Har torkat













Fri vers av Blowingbubbles
Läst 236 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-11-24 21:41



Bookmark and Share


    svarta ängeln
Älskar de sista raderna
...berörande
2011-02-17

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Betagande komposition. =)
2011-02-11

  queenia
underbart skrivet.. så äkta.. så hårt.. så vackert..
2010-11-26

    ej medlem längre
Älskar de sista raderna!
2010-11-24

  Maiah VIP
Mästerligt...
2010-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Blowingbubbles
Blowingbubbles