Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

leendet

långt
där nere
ljupt
ner i glaset

syns du
först svagt
men
klarare
tydligare
efter hand

du hånler
tror
du har
en ny fångst

snart
syns du
allt
för tydligt




Fri vers av franz
Läst 165 gånger
Publicerad 2010-11-26 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz