Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att stanna

ny bok
ny tid
ny penna
för
min egen
skull

en penna
till
för att dela
ord
med andra

när
bläcket
är slut
stannar du
långsamt

öppnar
nästa bok




Fri vers av franz
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-26 15:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

franz
franz