Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kan du inte bara vara min?

Oändligt
Tårar. Skakar så hårt att det gör ont
Jag visste inte att jag brydde mig så
Ett suddigt fotografi
En del av din biografi
Hennes läppar vid dina käkben
Snuddar lätt
Suddar lätt
ut en annan flickas hjärta




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 507 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-11-28 01:30



Bookmark and Share


    Nicklas
Oerhört plågsamt att se sin hjärtevän i famnen på någon annan.
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta