Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åsnan



Hon kommer så långt borta
Hon lunkar så stilla fram
Hon bär på en Människoson
en Gudason

Hon lunkar så stilla fram
med sin Gudomliga last
Lejonet av Juda stam
Hosianna i höjden





Fri vers av Maria T
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-11-28 18:03



Bookmark and Share


  aol
mäktigt vacker skrift
2010-12-07

  Eaglemountains VIP
Tack Maria för dessa rader ...
2010-11-30

  walborg
Innerligt tack för denna ljuvliga upplevelse idag och alla dagar.
2010-11-28

  En strimma av guld
Vackra ord.
2010-11-28

  anits VIP
Fina rader
2010-11-28

  Bibbi VIP
Störtskön!
2010-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T