Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aborterad rymdfärd


i avståndet mellan planeterna
A, din bortvändhet
och
B, min tafatthet
for min hand, ett utforskande rymdskepp
till undsättning av främmande folk

se, redan där miste mål och medel
sin inbördes relevans

för som farkosten närmade sig
den nya världen och såg
lågorna
blev den varse sin obetydlighet, sin
obeskaffenhet inför uppgiften
så den stannade
i vakumet någonstans
en bit ifrån dina gränser

och handen fick istället glida ned
utmed spänningskokongen
som omslöt dig
som jag inte


en bättre människa än jag -










Fri vers (Fri form) av SaraT
Läst 320 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-12-01 00:00



Bookmark and Share


  inbundet
Å, som jag älskar att första versen följs av
"se, redan där miste mål och medel
sin inbördes relevans".
2010-12-12
  > Nästa text
< Föregående

SaraT