Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningshopp








Att bli vän
med skymningen

ger hopp om
en gryning igen

en gång
när jag äntligen lärt

att allt
kan övervinnas

att misslyckas inte
är nederlag

blir stilla
och vågar lyssna

till tystnadens
andetag






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 360 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-12-01 17:54



Bookmark and Share


    wildrosen
andlöst vackert, jag saknar ord, applåd, bokmärkes.
2010-12-08

  Anna*
Ja där befinner jag mig och du sätter ord på det helt underbart! ♥
2010-12-07

  anits VIP
Vackra berörande kloka
och mycket tänkvärda rader
2010-12-02

    Maria Malm
Klokordat och fint.
2010-12-02

  Kjell A. H Lundin
Just så, det är inget trolleri, det är inställningen och sättet att förhålla oss till situationen som möjliggör eller hindrar oss!

”Stilla och våga lyssna till tystnadens andetag”… vilken själsfullhet Michaela! Och vi behöver just stilla oss…

Varm hälsning
Kjell
2010-12-02

    ej medlem längre
En mycket fin och tänkvärd text!

"Att bli vän
med skymningen

ger hopp om
en gryning igen"


/Ann
2010-12-01

  walborg
Fint - tack.
2010-12-01

  Larz Gustafsson VIP
Word!
Hear ye!!!
2010-12-01

    lärjunge
varsam smyger insikten

oumbärlig ...
2010-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius