Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i ett kallt intet

Mellan oss en mur av is

Tyst står du

krama mig

Jag behöver dig

förstår du?

Jag har slutat be dig.

vill inte få fler nej.

vill inte känna mig betydelselös

I magen vrider sig en orm nervös

snälla se mig nu

jag är din ju

vill inte leva i ett kallt intet




Fri vers av Qvinn n'Lion
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-12-02 21:29



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det gör så ont att läsa detta. Men ibland dröjer svaren, ibland dröjer de så länge ....
2010-12-16

  Bibbi VIP
En text som griper tag i mig och gör ont.
2010-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Qvinn n'Lion
Qvinn n'Lion