Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett lite förslag som ter sej mer än nödvändigt.


Bara ett förslag alltså :-)

Jag undrar...
över en gammat fråga
hur mannipulerade är vi män,
och hur kvinnipilerade är ni kvinnor?

Är vi alla förda bakom ljuset av varandra?
Den ömsesidiga könsmaktsordningen - finns den?
Dags kanske att byta ut begreppet
mot den ömsesidigt medmänskliga ordningen
som tillåter oss alla
att vara och behandla varandra
som unika och respekterande medvarelser.
Bara ett förslag alltså :-)




Fri vers av Bizon
Läst 250 gånger
Publicerad 2005-12-03 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon